NEDERLANDS

De Docent

Sifu Lyndon Oudsten is de hoofdleraar bij Harmony Wing Chun, hij is geboren in 1975 en is sinds zijn 9e jaar bezig met Martial Arts waaronder, Pencak Silat, Shaolin Kung Fu, Karate, Kickboksen, Boksen, Wing Chun en Wuzu Quan (5 Ancestor Fist).

Hij heeft in zijn tienerjaren o.a. getraind onder Sifu Harvey Bijnaar, Sensei Iwan Nikolov en Bokscoach Maurepaz "Mo" Auguste.

De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de Wing Chun Kung Fu stijl onder de Grootmeesters Greg Yau, Michael Yan Choi en Yap Boh Heong. 

Sifu Lyndon reist regelmatig de wereld af op zoek naar goede Grootmeesters om van hun de kunst te kunnen leren, zo is hij meerdere keren naar Hong Kong, Maleisië en Engeland en San Francisco geweest. De missie is om het Kung Fu systeem in zijn volledigheid en correct door te geven aan de volgende generatie.

Harmony Wing Chun

Lyn Harmony Wing Chun is de optelsom van 31 jaar ervaring in Kung Fu en intensieve trainingen met Grootmeesters Greg Yau, Michael Yan Choi en Yap Boh Heong. Daarnaast hebben vele andere Grootmeesters kennis met Sifu Lyndon gedeeld vanwege zijn grote passie voor de kunst.

Grootmeester Greg Yau is gespecialiseerd in gezondheidstrainingen en is een leerling van zijn ooms Chris en Stanley Chan die beide rechtstreeks van Yip Man hebben geleerd. Grootmeester Michael Yan Choi komt van de Gary Lam en Yip Ching lineage, zijn specialisme is functionele Wing Chun en gevechtstechnieken. Grootmeester Yap Boh Heong is een specialist in Shaolin Kung Fu en afkomstig van de 5 Ancestor Fist in Maleisië beter bekend als Wuzu Quan.

Sifu Lyndon wilt graag zijn kennis delen met de volgende generatie zodat de kunst niet verloren gaat en wordt doorgegeven.

Happy Training!!

"A Punch Comes From The Heart"

MELD JE AAN

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een gratis proefles? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

VERSTUREN